Status

Spikes zet 2017 sportief in!

We lezen meer en meer over de nadelen van een hele dag achter de computer zitten! Rugpijn, overgewicht, slapeloosheid en zelfs depressies zouden hier van het gevolg kunnen zijn… Als werkgever van IT-Consultants zijn we hier uiteraard niet ongevoelig voor. Dit mogen we onze medewerkers niet aandoen!

Zoals elk jaar verwennen wij onze Spikees met een leuk extraatje tijdens de eindejaarsperiode om hen te bedanken voor het harde werk van het afgelopen jaar. Vaak gaat dit gepaard met het versterken van hun online koopkracht bij een bekende internetgigant. Maar dit jaar wilden we onze collega’s net graag wegtrekken achter hun computer en zo de sportieve en culturele toon verder zetten die werd gestart in 2016.

Daarom koos HR ervoor om ons dit jaar te plezieren met de Sports & Culture Pass van Sodexo. Familie uitstapje naar de Pairi Daiza, cultuur opsnuiven in een musea. Enkele avonden achter elkaar naar de cinema? Je nieuwjaarsvoornemens verzilveren in de plaatselijke sportclub? Gaan karten of een voetbalwedstrijd meepikken? Noem maar op! Quality time en plezier met familie en vrienden verzekerd!

solution-sport-and-culture-pass-logo

We zijn alvast erg benieuwd waar onze Spikees hun cheques voor zullen gebruiken!

Pieter Op de Béeck schreef zijn goede voornemens alvast neer in een nieuwjaarsbrief om ons te bedanken. Zo’n mooie woorden konden we niet zomaar laten passeren. Dit moet toch gewoon online gezet worden?! 🙂

Liefste Spikes, beste werkgever
in deze brief vind je geen gezever
Van deze toelichting is nu het doel
je even te zeggen hoe ik me nu voel
Het afgelopen jaar was nog eerder beperkt
slechts 3 maanden heb ik voor je gewerkt
Ik voelde me welkom, vanaf de eerste dag
Veel kwaliteit en humor is wat ik direct zag
We zijn nu gestart, het nieuwe jaar
2017 vol doelstellingen, het komt voor mekaar
Als deel van het team sta ik nu voor je klaar
Tot in 2018, ik zie jullie wel daar!
1 januari 2017 – Antwerpen
Van je kapoen, Pieter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s