Stagiair N°1: Lennert Leers

Februari lijkt wel dé stagemaand bij uitstek te zijn. Er starten deze maand niet minder dan 4 stagiaires bij Spikes! Elke week stellen we er graag eentje aan jullie voor, zodat jullie weten wie ze zijn, wat ze komen doen en wat hen drijft…

Lennert Leers mag de spits afbijten! Lennert zit in zijn laatste jaar olennertp de WICO-Campus Sint-Maria in Neerpelt. Daar volgt hij de richting Informatica en Netwerkbeheer. Hij zag het levenslicht op 2 september 1998 en komt vanaf 13 februari gedurende twee weken het Spikes team vervoegen. Aangezien hij enorm geïnteresseerd is in webontwikkeling, zal hij stage lopen bij Peter Plessers om enkele zaken in het Tasks-in-a-box project aan te pakken.

Na het lezen van zijn ‘Wie is…’ document kan ik alleen maar zeggen dat Lennert een mature kerel lijkt, die heel positief in het leven staat. Zo is zijn favoriete quote ‘Libi is taai’, straattaal voor ‘Het leven is taai’. Voor hem een les om aan te geven dat het leven soms kan tegenzitten, maar dat je er met genoeg doorzettingsv
ermogen, zeker komt!

Vrienden, familie en zijn vriendin zijn erg belangrijk voor Lennert. Hij spendeert zijn ideale zaterdagavond liefst hen en hij zou het verschrikkelijk vinden mocht hij hen ooit teleurstellen. Hij is een zeer behulpzame vriend. Ook zijn professionele omgeving kan op hem rekenen voor een luisterend oor of hulp.

Lennert heeft voor ons geen specifieke vakantiebestemming in gedachten, maar geeft ons eerder de raad om eens helemaal alleen op vakantie te gaan en nieuwe plaatsen en mensen te leren kennen. Mocht hij nog 24h te leven hebben, zou hij vooral genieten. Hij is zeer dankbaar dat hij al elke dag kan opstaan. Hopelijk ook om op tijd bij Spikes te zijn! 🙂

Deze stagiaire werkte ooit mee aan de productie van een videoclip voor een Vlaams rap-duo. Daar is hij dan ook heel trots op. Als kind wilde hij iemand worden die herinnerd zou worden. Hij geeft aan dat hij een uitzonderlijk talent heeft om snel dingen aan te leren, dus wie weet, Lennert zullen ze jou daarom bij Spikes nog heel lang herinneren!

De Spikees heten je alvast welkom, Lennert! Veel succes!

Een reactie op “Stagiair N°1: Lennert Leers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s