Stagiaire n°2: Michelle Fimmers

Nummer 2 is onze reeks van stagiaires is Michelle Fimmers. Zij komt vanaf 13 februari tot eind juni de HR afdeling ondersteunen. Michelle studeerde reeds af in Sociaal werk, maar volgt dit jaar nog een Banaba in Advanced business management, met afstudeerrichting HRM aan de UCLL. Zij zal zich samen met Marc, Dominique en de nieuwe HR manager buigen over enkele HR gerelateerde topics.

Als we haar favoriete quote mogen geloven is Michelle een goedlachs persoon, ‘A day without laughter, is a day wasted’, is hier het bewijs van. Een perfecte zaterdagavond hoeft voor Michelle niet veel te zijn: een avondje uit met vrienden, op vakantie vertrekken of een goede film kijken, zijn dik ok! Haar laatste dag op aarde zou Michelle spenderen met een groot dansfeest en zoveel mogelijk eten.michelle

Als kind wilde ze mama of modeontwerpster worden, maar ze creëerde een uitzonderlijk talent voor het inschatten van mensen. Ze hoopt dan ook bij Spikes nog meer bij te leren ivm HR.

Michelle heeft een angst om ernstig ziek te worden of iemand dierbaar te verliezen en blijkbaar rijdt ze ook met een bang hartje voorbij kanalen of andere waters. Ze heeft namelijk een enorme schrik om er in te rijden. Op het rechte pad blijven hoor, Michelle! 🙂   Haar favoriete vakantiebestemming is Indonesië, allen daarheen dus!

Michelle heeft al wat vakantiewerk en stages gedaan op HR vlak en heeft hier dus al best veel in geleerd. Wij hopen alvast dat we daar bij Spikes nog een schepje bovenop kunnen doen.

Welkom bij Spikes, Michelle!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s