Stagiair N°3: Laurens Kits van Heijningen

De derde stagiair is een hele mond vol! Vanaf 20 februari kan je Laurens Kits van Heijningen zien rondlopen in het Spikes kantoor. Deze PXL student uit Neerpelt volgt applicatieontwikkeling en zal in het team van Maarten terecht komen. Het lijkt mij dat deze bijna 24-jarige een man van weinig woorden is. Hij heeft namelijk de meest summiere ‘Wie is..’ van allemaal! Hopelijk is hij dan een man van daden.

Als je leest wat hij zou doen, mocht hij nog 24h te leven hebben, denk ik alvast van wel. Tijdens zijn laatste dag zou Laurens namelijk gaan Bungee jumpen! Ik ben dan ook niet verrast te lezen dat hij gruwelt van het idee om zijn dagen te moeten slijten met routineklusjes. #nosleur #uitdaginggewenst

vraagteken.png

Ik heb nog geen foto van Laurens kunnen scoren: Verrassing!

Als kind wilde Laurens piloot worden, maar ondertussen heeft hij blijkbaar zijn muzikale talenten ontwikkeld aan de piano. Binnenkort graag een demonstratie, Laurens!

Laurens is terecht fier op zijn eerste Android app die hij ontwikkelde en hij hoopt dan ook met veel plezier bij Spikes te kunnen komen stage lopen. Laurens verwoordt ook zeer kort en krachtig voor wat je als collega’s bij hem terecht kan: Constructive criticism. 🙂

Als Laurens niet op stap is met zijn vrienden, gaat hij graag op vakantie naar Italië. Misschien een idee voor de volgende skitrip?

Als ik zijn favoriete quote zo bekijk, denk ik dat ik er niet ver af zit met mijn idee dat hij een man van daden is: ‘You gotta do, what you gotta do’. Duidelijk, niet?

Het Spikes-team wenst je veel succes Laurens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s