Stagiaire N°4: Wouter Vanherck

Onze laatste stagiaire start samen op met Laurens. Ook hij zal in het team van Maarten terechtkomen vanaf 20 februari. Wouter woont in Halen en studeert aan de PXL. Tijd om onze laatste stagiaire beter te leren kennen!

Wouter is een man die houdt van de kleine dingen het leven. Of dat kunnen we toch afleiden uit zijn favoriete spreuk: “Live fast, die young, but stop to notice the small things.”. Ik hoop alvast dat we niet jong hoeven te sterven, maar met dat laatste ben ik het zeker eens. Ook in zijn perfecte zaterdagavond, merk je dat Wouter belang hecht aand e simpele dingen des levens. Een fijne avond met vrienden of familie, spelletjes spelen, uitgaan, naar de film of bowlen. Het kan allemaal voor Wouter!wouter

Als kind wilde Wouter graag kok worden, omdat je mensen kan blij maken met lekker eten. Dat zullen de Spikees graag horen! Hij is dan misschien geen kok geworden, toch blinkt Wouter uit in het creatief zijn en out of the box denken.

Wouter vindt het belangrijk om samen met een team te werken en een project goed af te leveren. Bij Spikes hoopt hij uit te groeien tot een zelfstandiger iemand, die zelfzeker kan zijn over wat hij doet. Ik ben zeker dat onze Spikees je hier graag bij helpen!

Hoewel hij liever niet heeft dat zijn huidige leven veel veranderingen doormaakt, trekt Wouter graag naar Canada, juist vanwege de verschillende soorten landschappen die je daar kan vinden.

Welkom in het Spikes team Wouter! We wensen je alvast veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s