Aside

Welkom Inge

Herinneren jullie je nog de vacature die op 3 januari werd geplaatst? Een oproep naar een meer strategische geest binnen HR die ook operationeel mee haar of zijn schouders wilt zetten onder verschillende uitdagingen waar Spikes voor staat de aankomende jaren? Want ook bloovi.be kopte het al begin januari: Het wordt een pittig jaar voor HR-Managers!

Vandaag, 1 maart 2017, zijn wij dan ook super opgetogen jullie het heugelijke nieuws mee te delen dat Inge Dom, een ervaren HR & Talent Management Professional, ons team komt versterken als nieuwe HR Manager!

inge-domInge, een handelsingenieur in de beleidsinformatica en reeds heel wat ervaring in HR, zal zich mee inzetten om de juiste kandidaat voor de juiste functie te vinden binnen een markt waar een tekort is aan hooggekwalificeerde professionals! Ook ons toptalent behouden is essentieel. Onder andere op talentmanagement en op  een aantrekkelijke retentiestrategie is waar we bij Spikes in 2017 hard op zullen inzetten.

Daarbij blijft de Employer Branding centraal staan bij het aantrekken van nieuw talent in de steeds kleiner wordende talentpool. Dit zal Inge, in samenwerking met Dominique, onze huidige HR Enthusiast, verder zetten.

Wij stelden enkelen vraagjes aan Inge om haar alvast een beetje beter te leren kennen! En wat blijkt? Buiten dat collega’s steeds bij haar terecht kunnen voor advies, een luisterend oor of een luchtige babbel, heeft Inge ook een uitzonderlijk talent voor zingen. Ze vraagt zich af of we géén Spikesband kunnen oprichten?

Bovendien kijkt Inge er enom naar uit om te kunnen bijdragen aan de supertoffe werkomgeving en -sfeer, maar ook tot de ontwikkeling, groei en het succes van Spikes.

Beste Inge, wij kunnen jou alvast met héél veel enthousiasme meegeven dat wij ook uitkijken naar die Spikesband en jouw professionele bijdrage! Bovendien zijn wij verheugd dat door jouw komst, het percentage vrouwen bij Spikes de volle 15% bedraagt!

Onze 65 Spikees wensen jou van  harte welkom en erg veel succes in deze ongetwijfeld avontuurlijke en afwisselende uitdaging!

3 reacties op ‘Welkom Inge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s