Spikes @ de jobbeurzen!

Zoals we al eerder te kennen gaven, stond Spikes de afgelopen tijd op verschillende jobbeurzen. Het was de eerste keer dat ik Spikes op een jobbeurs mocht gaan vertegenwoordigen, dus dat was best spannend!

Het voornaamste doel van onze aanwezigheid was het laten kennismaken van tweedejaars- of laatstejaarststudenten IT met Spikes als bedrijf en de technologieën waar we mee werken. Zo hopen we alvast dat ze opnieuw aan ons denken in de zoektocht naar een toffe job of stageplaats.

Op zo’n jobbeurs probeer je als bedrijf toch altijd een beetje op te vallen tussen de vele anderen. Er wordt dus elk jaar druk gebrainstormd over de manier waarop we dat kunnen doen. Dit jaar kozen we voor een heuse grijpmachine, met als boodschap: ‘Grab your dreamjob!’. Zo konden de studenten elk hun kans wagen en grabbelen in de kleurrijke machine. Zo kon je een 1-on-1 gesprek winnen met één van de aanwezige Spikees en meer uitleg krijgen over een specifieke vacature.

Maar er waren ook échte prijzen te winnen, zoals een drone met camera en een originele Tetris lamp! Als ultieme hoofdprijs wonnen er ook enkele gelukkigen ‘A day as a Spikee’ en mogen ze dus binnenkort een dag komen meelopen bij Spikes om te proeven van het bedrijfsleven.

Wij hebben ons alvast reuze geamuseerd tijdens de jobbeurzen en hopen dat we jullie vroeg of laat opnieuw tegen het lijf mogen lopen!

Bij deze nog enkele foto’s om de sfeer op te snuiven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s