Daar gaat ze…

Terwijl ik deze blog schrijf, is Dominique Schroijen volop bezig met het afwerken en bespreken van de laatste zaken. Volgende week vertrekt ze immers voor 3 maanden op vakantie om delen van de wereld te gaan ontdekken.

De voorbije weken werden er heel wat voorbereidingen getroffen voor haar vertrek. Een nieuwe HR manager werd aangeworven (Inge Dom), informatie werd uitgewisseld, taken werden verdeeld. Domi bezorgde ons de hele waslijst van opkomende events waar Spikes aanwezig zal zijn, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

Het is toch verrassend hoeveel kennis en taken één persoon heeft en wat voor een systeem in werking moet treden om alles even soepel te laten verlopen.

Dominique heeft er alvast een goed oog in. Ze dwarrelt hier zeer vrolijk en onbezorgd door het kantoor op haar voorlaatste werkdag voor ze de wijde wereld in trekt. Vanavond nog even een ‘tot binnenkort’ delen met de andere Spikees tijdens het ThursdayCafé. Morgen waarschijnlijk nog de laatste dingen op punt zetten en woensdag het vliegtuig opstappen.

16864667_1286862238046066_5264276129019754143_n

Ikzelf ga ook enkele dagen met verlof, daarom schrijf ik vandaag al de blog en deel ik ze volgende week vlak voor ze vertrekt met de rest van de wereld.

Ik denk dat ik in naam van alle Spikees mag zeggen dat we jou heel veel plezier, mooie uitzichten en onvergetelijke avonturen wensen, Dominique! Denk af en toe nog eens aan ons en we’ll see you back this summer!

Enjoy!

Een reactie op “Daar gaat ze…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s