Thursday Café 30 maart – een verslag

Ben jij benieuwd naar hoe een ThursdayCafé verloopt bij Spikes, lees hier mijn verslag.

De eerste belangrijke beslissing werd al gemaakt kort na vertrek. De Singel of de ring? Blijkbaar was de ring de beste optie, maar al bij al was bijna iedereen vlot op zijn bestemming in de Bowling Stones Wommelgem.

Daar werd iedereen hartig ontvangen op een met zon overgoten terras met een glaasje cava en fruitsap, kort daarna gevolgd door lekkere broodjes.

Let’s get down to business! Er stonden ook enkele presentaties op de agenda. Werner gaf de kick-off met Facts and Figures, altijd interessant om te weten waar Spikes zich bevindt op de markt. Eervol om te horen dat Spikes in zijn segment op de #1 staat van België! Inge en Michelle namen het roer over met een HR-toelichting. Het ‘hoe, wat en wie?’ verhaal kwam aan bod, met een veel nuttige informatie. Wij, Spikees zullen zeker niet verdwalen in 2017! Als afsluiter, kreeg Dominique haar handgetekende handdoek van de Spikees, dat ze ongetwijfeld zal koesteren op haar wereldreis.

Na de korte, maar super presentaties begon het echte werk. Dat dachten toch velen onder ons. De organisatie had iedereen ingedeeld in groepjes met passende namen: Sporty Spice, Harry Potter, Kitty Cats, Sailors, Hippies, Kings & Queens en tot slot de Happy Pigs. Allen werden we voorzien van de nodige gadgets. Van varkensoren tot poezenstaarten.

En dan nu, het echte werk! Bowlen, wat is bowlen? Voor velen onder ons is dit maar gewoon een balletje rollen… en hopen… hopen dat er veel kegels omvallen. Bij sommigen schuilde toch een verborgen talent. Er kan spijtig genoeg maar 1 eindwinnaar zijn. De overwinning ging oververdiend naar Ruben B, als verrassing kreeg hij een prijs overhandigd. Een Indiaanse hoofdtooi en… een Drone!

Na al dat sporten begonnen de maagjes te grommen. Tijd om aan het pastabuffet te beginnen. Ongelooflijk dat spaghetti bolognaise, lasagne en pizza op één bord kunnen! De pasta en pizza was overheerlijk en ging dan ook zeer vlot naar binnen. Sommigen bleven napraten aan tafel en anderen gingen dan toch nog snel een partijtje pool spelen.

Nadat het eten wat kon zakken, vertrok een 15-koppig team naar kantoor. Niet om te werken, maar om de avond verder te zetten in hartje Antwerpen. De eerste en enige stop was de Pallieter. Hier ging het plezier gewoon verder. Lachen, praten en een glaasje erbij! Meer hoeft dit toch niet te zijn. Hopelijk heeft Dominique hiermee dan toch een afscheidsfeestje gehad voor haar vertrek. De Spikees zullen haar zeker missen tijdens die 3 maanden. Iedereen is vroeg kunnen gaan slapen. Vroeg in de avond of vroeg in de ochtend, maar dat dient men voor zichzelf uit te maken.

Een zeker geslaagde avond met een fantastische organisatie! De Spikees danken jullie.

Ik zou zeggen, op naar de volgende!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s