Spikees op het podium!

De BIWUG of ‘Belgian Information Worker Usergroep’ brengt traditiegetrouw heel wat consultants uit de SharePoint wereld bij elkaar om nieuwe inzichten te delen, technologieën te verkennen en vooral om gewoon gezellig samen te zijn. Je raadt het al: de ideale mix waar ook Spikees niet kunnen ontbreken!

Op 28 maart waren alle ingrediënten weer daar om er een interessante avond van te maken: dankzij de steun van Spikes waren er voor alle aanwezigen heerlijke broodjes, frisse drankjes, een leuke locatie (Technopolis), meer dan 50 gegadigden en bier/champagne voor de afsluitende SharePint (dank u Spikes!). En natuurlijk niet te vergeten 2 top-sessies!

Elio Struyf beet de spits af met een overzicht van de nieuwe development tools die in het kader van het SharePoint Framework meer en meer aan belang winnen. Interessant, maar voor onze Spikees moest het hoogtepunt nog komen. Wij hadden namelijk 2 onverschrokken jonkies (Jolien & Joris) afgevaardigd die het aandurfden om op een groot podium en voor een kritisch publiek toe te lichten waar ze zich de laatste maanden in verdiept hadden. Met veel durf namen ze ons mee in de nieuwe Spikes aanpak rond cultuur gebaseerde verandering binnen organisaties die tot ‘The left dimension’ omgedoopt werd (volg zeker The left dimension-blog als je hier meer over wil weten).

Biwug.png

Door het harde werk dat er aan vooraf gegaan was, waren onze Spikees meer dan goed voorbereid en leverden ze een topprestatie. Een glasheldere, interactieve presentatie die toelichtte hoe wij aan de hand van een Culture Survey de samenwerking binnen de verschillende teams in een organisatie in kaart brengen en hierop een aangepaste change management aanpak toepassen. Knap gedaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s