5 redenen waarom jij binnenkort bij Spikes wil werken!

Heb je onze mooie vacaturepagina al gezien? En onze interessante vacatures? We hebben veel werk gestoken in het verzamelen van de foto’s, sprekende vacatureteksten te maken en duidelijk te maken wat we doen. Maar waarom zou je nu echt bij Spikes moeten solliciteren? Check deze 5 redenen waarom je niet langer mag wachten!

  1. Wij zijn Spikees!

Zeg nu zelf, hoeveel bedrijven kunnen zeggen dat ze een bevolkingsgroepje hebben? Dat ze een naam hebben bedacht voor hun medewerkers? Wij zijn de Spikees! Wat eigenlijk zo veel wil zeggen als een hechte groep, dat als een waar team voor hetzelfde doel gaat. Op professioneel vlak sturen de Spikees elkaar constant aan en bij en kunnen ze op elkaars vaardigheden rekenen wanneer dat nodig is. Maar ook buiten de kantooruren vormen onze Spikees een leuke bende, die graag toffe momenten met elkaar delen.

2. Your Well-Being

Onze HR-Spikees zijn erg begaan met onze gezondheid en algemeen welzijn. Zo krijgen we elke week vers fruit en wordt er elke dag verse soep geleverd. Onze Spikees worden ook (vriendelijk) verzocht om zo veel mogelijk de trap te gebruiken (toch een uitdaging als je op de 6de verdieping zit!) en regelmatig van je stoel te komen. Maak gerust een praatje met je collega aan de koffiemachine of ga je telefoontje even afhandelen in één van de ludieke aquariums of hoekjes.

HR Manager Inge is ook specialist ter zake wat betreft burn-out. Dus ook op psycho-sociaal vlak, maakt Spikes hier werk van. Er is altijd ruimte voor verbetering en daar engageert Spikes zich dan ook graag voor!

3. Work hard, Play hard

Eerlijk waar, er wordt hard gewerkt bij Spikes. Iedereen zet zich maximaal in om klanten tevreden te stellen en projecten succesvol af te ronden. Maar er is ook genoeg tijd voor ontspanning: een ‘Fat Friday’ of ‘Drinks on Friday’ om het weekend in te luiden. Een heus familie event, met leuke activiteiten voor elke leeftijd. Of een sportieve shortski om het nieuwe jaar goed te starten!

Zelfs de iets formelere momenten, zoals het briefen van de Spikees omtrent verkoopscijfers, pipeline of de strategie voor het komende jaar, worden gekoppeld aan een leuke activiteit met collega’s (JumpStart – ThursdayCafé).

3. We are flexible

Misschien hoeven al die extra activiteiten niet per se voor jou? Misschien breng je je kostbare tijd liever door met je gezin? Geen probleem!

Iedere organisatie verwacht in deze tijd een grote mate van flexibiliteit van z’n werknemers. Dat is bij Spikes niet echt anders. Maar! Wij bieden wel evenveel flexibiliteit! Thuiswerken, vanop kantoor in Hasselt OF Antwerpen? Onderweg naar een klant of remote meetings? Bij ons kan het allemaal!

4. Locatie, Locatie, Locatie

It’s all about location these days! Tegenwoordig spenderen we zoveel tijd in het verkeer, dat je als bedrijf wel niet anders kan, dan hier rekening mee te houden.

Om ook de flexibiliteit, zoals hier boven weegegeven, te kunnen garanderen, maakt Spikes gebruik van twee kantoren. Het hoofdkantoor in Antwerpen en een satellietkantoor in Hasselt, zodat onze Spikees vanuit Limburg geen uren in de file hoeven te staan.

IMG-20171026-WA0007

 

Ben je niet echt een fan van de koffie? Is déca meer je ding? No problemo! Dan bestellen we toch gewoon wat déca? Spikes houdt graag iedereen tevreden! Of je nu in Hasselt of in Antwerpen zit.

Sinds vorige zomer hebben we er een nieuwe kantoorruimte bij ‘The 7th sky’. Zo is er nog meer plaats voor de Spikees om te vergaderen, bellen, werken…

5. Evolution

Spikes is een innovatief bedrijf. Ze proberen steeds 3 stappen voor te zijn op de rest van de wereld en trachten van IT een klantgerichte sector te maken, met oog voor de structuur van organisaties.

Als Spikee biedt dit voor jou verschillende mogelijkheden: uitdagende projecten, bijwonen van interessante events of seminaries (of zelf een seminarie geven!), maar ook jezelf ontplooien met behulp van opleidingen, workshops en kennisdeelsessies tussen collega’s.

spikes_bolwerk_LR (7 of 105)

 

Op zoek naar een nieuwe job, een nieuwe uitdaging of een nieuwe werkgever? Bekijk dan onze vacatures eens!

Nog niet helemaal overtuigd of niet gevonden wat je zoekt? De managing partners en onze managers staan altijd voor je klaar voor een kennismakend gesprek! No pressure, just talks! Geef ons gerust een seintje via jobs@spikes.be.

 

Apply-Now

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s