Onze Office Manager in de kijker!

Githa Geysels werkt sinds september 2016 bij Spikes. Als Office Manager zorgt zij niet alleen voor de boekhouding en administratie, maar  zorgt ze er ook voor dat alle Spikees niets te kort komen op kantoor. In dit interview lees je hoe Githa het werken bij Spikes ervaart.

Goedemorgen Githa, bedankt om even tijd vrij te maken. Je werkt ongeveer een half jaar bij Spikes, hoe ben je hier terechtgekomen?

Ik was niet echt naar werk opzoek, maar ik hield wel interessante vacatures in het oog en toen kwam ik op de site van VDAB een vacature tegen. Het zag er meteen interessant uit en ik besloot te solliciteren. Na twee gesprekken kon ik beginnen bij Spikes.

Je bent een Office Manager, hoe zou je deze functie omschrijven?

Ik heb verschillende administratieve taken zoals de boekhouding, payroll, vakantieregeling, fleet en verzekering… Ik zorg ook voor het reilen en zeilen van het kantoor zoals drank bestellen, cadeautjes voor een geboorte regelen…

Had je reeds ervaring als Office Manager of heb je ondertussen al wat bijgeleerd bij Spikes?

Specifiek als Office Manager had ik nog niet veel ervaring, maar ik wist al wel veel af van administratie. Als Office Manager heb ik bij Spikes al veel bijgeleerd; bijvoorbeeld rond wetgeving en payroll en qua boekhouding.

Wat was voor jou de grootste uitdaging als nieuwe werknemer bij Spikes?

Iedereen leren kennen en alle namen onthouden… dat heeft eventjes geduurd 😃. In het begin was het moeilijk om een overzicht te krijgen van wat er allemaal moest gebeuren. Zo moeten er elke week en elke maand administratieve taken afgerond worden en dit moest ik gestructureerd krijgen. Daarnaast was het even wennen, omdat ik een tijdje thuis was geweest. Ik heb van in het begin de kans gekregen om mijn eigen stempel te drukken op mijn taken, wat zeer leuk is!

Wat vind je positief aan Spikes, welke meerwaarde heeft het bedrijf, waarom kom je hier graag werken?

De sfeer in Spikes is heel open en familiaal. Het bedrijf doet veel voor zijn werknemers rond hun welzijn. Voor mij is het feit dat ik deeltijds kan werken en heel flexibel kan zijn, ook een grote meerwaarde. Ook mijn woon- werkafstand is optimaal en dit gecombineerd met een interessante job inhoud, maakt dit voor mij een droomjob!

Hoe is het om je werk bij Spikes te combineren met de rol als moeder van twee jonge kindjes? Welke tips heb je voor werkende ouders?18136518_10212535969334890_1304108626_n

Doordat ik deeltijds en flexibel kan werken, gaat dat heel goed. Ik kan rekening houden met de vakanties van mijn kindjes en wanneer ze ziek worden. Ik heb het gevoel dat ik er als mama kan zijn voor mijn kinderen.

De tips die ik kan meegeven zijn online boodschappen doen en Hello Fresh. Daarnaast probeer ik veel te plannen en gestructureerd te zijn. Deze structuur brengt rust in zowel mijn gezinsleven als op het werk. Daarnaast schakelen wij ook regelmatig een babysit in om onder ons twee of met vrienden uit eten te gaan eten of zo, om niet enkel maar mama & papa te zijn en elkaar niet uit het oog te verliezen.

Ik heb gelezen dat je graag op reis gaat, kan je hier wat meer over vertellen en heb je nog leuke reistips?

De laatste jaren zijn we minder ver op reis geweest omdat de kindjes anders te lang op het vliegtuig zitten en omdat ze nog middagdutjes doen. Daarom was Toscane en het zuiden van Frankrijk heel leuk. Dit jaar gaan we voor het eerst kamperen al is het wel wat luxueuzer namelijk ‘Glamping’. Wanneer de kinderen ouder zijn en niet meer moeten slapen in de dag, gaan we terug wat verder op reis of citytrips doen.

Als leukste reisbestemming raad ik Nieuw-Zeeland aan. Ik ben er een maand gaan rondtrekken met een campervan en heb prachtige natuur gezien. Door de camper hadden we ook veel vrijheid en flexibiliteit en dit wil ik zeker nog eens doen met de kindjes erbij.

Wat was voor jou het meest memorabele moment bij Spikes?

Voor mij zijn alle events tot nu toe al memorabel geweest, met als voorbeelden het eindejaarsevent en het Thursdaycafé. Verder is mijn job ook super. Ik kom elke dag graag werken en ik voel me hier goed. Ik kan bij Spikes gewoon mezelf zijn!

 Wil jij ook graag bij Spikes solliciteren? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s