Spikee Holiday!

Met de zomer in zicht, mag een mens al eens wegdromen, toch? Zonnige stranden, cocktail in de hand, rustige kinderen, hoge palmbomen,… Of liever door de modder ploeterende jeeps, zware rugzakken, regenbuien in een tent? Je merkt het misschien al, ik ben een voorstander van de eerste dagdroom. Maar waar trekken onze Spikees naar toe om even te ontspannen na al dat harde werken?

De Spikees zijn alvast goed voorbereid en hebben al heuse vakantieplannen op de agenda staan.image

Trips met de wagen blijven heel populair. Zo wordt er geroadtript naar Portugal en trekken ook de gezinnen er met de wagen op uit naar Frankrijk. Spikee Bram pakt het wel heel avontuurlijk aan. Voor 3 weken met de kinderen met de auto richting Spanje. No preps!

Vlak voor of na de zomer zijn ook citytrips of korte getaways in trek. Er wordt afgezakt naar Kopenhagen, Bologna en Firenze en ook Kroatië staat op de lijst. Blijkbaar hebben onze Spikees ook internationale vrienden, want er wordt ook wat afgetrouwd in het buitenland, wat dan ook een extra reisje oplevert!

ducati-fabriek-bologna

Spikee Nevin bezoekt in Bologna de Ducati fabriek!

Ook verdere bestemmingen komen aan bod. Zo komen we Thailand en Cuba tegen als favo reisbestemmingen voor deze zomer.Cuba-street-color-0416

Zoals je kan zien lopen vakantievoorkeuren en vooral de manier waarop je je vakantie beleeft, nogal uit elkaar. De ene neemt het vliegtuig als transportmiddel, de ander vindt het makkelijker om er met de kinderen met de wagen op uit te trekken. Hotels, huisjes, rondtrekken of ‘back to basics’ op een camping, het kan allemaal.

Maar één van onze Spikees heeft een wel heel speciale uitstap gepland. Hij gaat namelijk ‘uitrusten’ op The Ark. Een heuse Party Cruise om 3 dagen helemaal ‘los te gehen’ op dansbare beats en terwijl ook wat decadent te doen op een luxueuze boot. Origineel!

Ikzelf ben gans de maand augustus het land uit! Eerst 10 dagen in Zweden gaan koken voor een bende tieners en dan als echte USA-fan gaan roadtrippen door Arizona, Utah en nog even LA en Las Vegas meepikken. Mét camper en 3 dochters!

Monument_Valley_2

Genoeg gedroomd, nog even alles geven en dan… genieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s