Let’s fund the crowd!

Of toch althans eentje in the crowd! Maarten Mellemans is een ex-Spikee. Hij liet ons onlangs weten bezig te zijn met een crowdfunding project. Bottom line van zijn project is dat hij een jaar lang foto’s maakte bij mensen thuis, op verschillende locaties en met telkens een andere insteek, in ruil voor kost en inwoon. Een jaar lang leefde hij uit zijn koffer en rugzak met enkel zijn fototoestel in de aanslag.

Vandaag wil hij graag de verhalen die hij bij elkaar wist te sprokkelen in beeld, laten drukken in een boek.

Wat begon als een sociaal experiment groeide uit tot een project dat belangstelling kreeg op radio en in kranten en waar honderden mensen deel van wilde uitmaken.

Hij hoopt via crowdfunding een bedrag van €9000 op te halen om zijn afgewerkt project op papier te krijgen. Op dit moment zit hij al netjes over de helft. Het inzamelen loopt nog tot en met 29 juni.

Om onze ex-Spikee te steunen, en ook omdat we hier bij Spikes wel wat kunstzinnig zijn, willen we graag een oproep doen!

Steun het project van Maarten Mellemans ‘Fools with dreams’ en maak mee deel uit van dit unieke project! Meer informatie ivm het project en hoe je kan bijdragen kan je hier vinden.

c6b4edf26ff74ceb011615299399c76e_original

By Maarten Mellemans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s