Elk begin heeft een eind…

Enkele maanden geleden stelden we enthousiast de stagiaires aan jullie voor die Spikes onveilig zouden maken. Er is een tijd van komen en van gaan en de tijd van gaan is nu gekomen… De stages zitten er op, dus ging ik eens checken hoe ze hun stage ervaren hebben!

De ICT-stagiairs

Wouter en Laurens waren onze stagiairs IT. Zij zaten voornamelijk in het kantoor te Hasselt en hebben zich daar blijkbaar kunnen bezighouden!

Vooral het pingpongen onder middag wist te scoren bij de studenten. Maar ook Fat Friday en ijsjes en frisse pintjes op hun laatste dag werden wel gesmaakt.

Men zou bijna vergeten dat er ook hard gewerkt wordt in Hasselt! Zo werkten Laurens en Wouter mee aan het Spikes UP project. Het systeem biedt een overzicht van alle klanten en projecten waar collega’s mee aan de slag zijn, zodat er meer overzicht is en iedereen vlotter kan samenwerken met elkaar. Beide kerels zijn er trots op dat het systeem er goed uit ziet en zelfs naar behoren werkt! En terecht!

Knipsel3

Ook onze Spikees verdienen een pluim. Zo vonden beide stagiairs dat ze goed ontvangen werden en hadden ze het gevoel dat ze erbij hoorden. Op vlak van hun stage vonden ze dat ze zeker voldoende feedback kregen en genoeg werden uitgedaagd in verschillende technologieën. Laurens was alleen niet zo’n fan van het Nespresso toestel! 🙂

Zo vlak voor de zomer focussen beide heren zich vooral op examens en vrije tijd!

De HR-stagiaire

Michelle kwam bij Spikes haar laatstejaarsstage volbrengen. Ook zij vond de sfeer bij Spikes top en voelde zich onmiddellijk thuis in het kantoor te Antwerpen.

Michelle heeft voor Spikes een welzijnsbeleid uitgewerkt. Daarvoor moest ze schakelen tussen zowel Spikes, als literatuur en informatie, als externe actoren zoals preventieadviseurs. Het gaf haar veel voldoening dat ze hier een presentatie rond mocht geven.

Michelle heeft ook actief deelgenomen aan het organiseren van de vele activiteiten bij Spikes en ze zorgde ook voor leesvoer op de blog! Dat gaf haar de kans om de collega’s nog beter te leren kennen.

Knipsel

Michelle geeft aan dat ze veel heeft bij geleerd en aan leuke activiteiten (bowling, teambuilding,…) heeft mogen deelnemen. Anderzijds had ze wat onderschat dat ze vaak achter haar computerscherm zou zitten. Nog meer bewegen dus Michelle! 🙂

Michelle komt deze zomer ook vakantiewerk doen bij Spikes, dus het afscheid is niet voor lang. Wat ze daarna wil gaan doen, blijft voorlopig een vraagteken. Wel staan leuke uitstapjes en een trip naar Sri Lanka op de planning!

Wij wensen alvast onze stagiaires een fijne zomer toe en bedanken hen graag voor hun enthousiaste medewerking bij Spikes! Bonne chance!

Knipsel2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s