Summer Kick-off 2017!

Alvorens we wegtrekken naar onze zomerbestemmingen, worden de Spikees uitgenodigd om deel te nemen aan de Summer Kick-off. Dit is het startschot van de zomer met een update van waar Spikes staat  in de vooropgestelde doelen, een leuk evenement en als afsluiter een hapje en een drankje.

Deze keer werden we niet de stad ingeleid, maar verkende we minder bezochte delen van het WAW-gebouw en maakte we kennis met onze buren.

Het 7e verdiep ‘Spikes MeetUp Space’ met de mooie nieuwe vergaderruimtes werd bij deze plechtig geopend, getest en goedgekeurd.

We maakten niet enkel kennis met het 7e, maar leerde elkaar ook beter kennen aan de hand van een persoonlijke voorwerp en 3 eigenschappen. In de grote vergaderruimte brachten Marc, Marc, Werner en Inge een update van waar we vandaag staan en werd verwezen naar de Jumpstart 2017.

Er werd in deze Kick-off echt aan alles gedacht. Na de fysische inspanning (traplopen), elkaar beter leren kennen, korte update van waar we staan, kon het ontwikkelen van onze “culturele” kant niet achterwege blijven.

Hiervoor daalden we af naar het gelijkvloers, waar we meer te weten kwamen over de huidige tentoonstelling in de Maurice Verbaet galerij.  De galerij wil de inzichten in Belgische kunst delen en geeft vooral aandacht aan minder bekende kunstenaars. Een gids loodste ons door de werken van René Guiette.

Geestelijk helemaal voldaan sluiten we de kick-off af in de verrassend rustige tuin van Fransesco en Julia. Zij lieten ons genieten van hun passie voor eten, aangevuld met een drankje kunnen we rustig bijpraten met collega’s.

Weer een mooi geslaagde Kick-off. Laat de zomer nu maar komen. En het 5e hoofdstuk dat vandaag voor me startte, is alvast goed ingezet!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s