Spitter, spetter, spater, Spikees in het water!

Aangezien de SpikesShortSki nog zo ver weg is en we niet meer konden wachten tot de winter,  werd er met enkele Spikees beslist om hiervan een zomerse versie te organiseren.

Het was even zoeken om een datum te vinden waarop iedereen kon, maar afgelopen week was het eindelijk zo ver. Tijd om te gaan waterskiën en wakeboarden!

Na het werk vertrokken we met een hele delegatie collega’s richting Maasmechelen naar Terhills Cable Park. Dankzij het stralende weer konden we nog enkele uren genieten van het water en de zon.

Waterski

Voor een aantal was het de eerste ervaring met waterskiën en werd het een hele beproeving om een rondje rond het meer te doen.  Anderen hadden dan weer minder problemen en dartelden vrolijk over het water alsof ze niets anders gewend waren. Voor diegene die geen rondje konden volmaken, geen nood, we gaan dit zeker nog eens herhalen! Zoals het gezegde ‘oefening baart kunst’.

Toen we gedaan hadden met sporten was er nog eens een extra verrassing, toevallig was het die avond Corona Sunset party. Hierdoor konden we niet alleen genieten van het prachtige domein, het verfrissende water, de heerlijke tapas, hapjes en het leuke gezelschap, maar ook van verfrissende drankjes bij enkele zomerse beats.

Waterski 2

Het was ongetwijfeld een prachtige avond die zeker voor herhaling vatbaar is!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s