Nieuwe Spikee: welkom, Pieter!

Ondertussen hebben we bij Spikes een variatie in Peters, Pedro en Pieter, dus er kon er nog wel eentje bij.  Vandaag start Pieter Vermeersch als nieuwe Spikee. Hij vult ons Cloud Apps team aan als Junior Developer.

Pieter studeert aan de PXL Hogeschool Hasselt en hoopt bij Spikes zijn droomjob gevonden te hebben. Hij combineert zijn studies nog twee jaar met een job als developer. Onze nieuwe Spikee is nog maar 25 jaar oud, maar heeft al een serieuze carrière achter de rug als ondernemer in de horeca. Hij gooide vorig jaar zijn leven om en ging terug studeren, nadat hij een eigen zaak opgebouwde van nul naar een succes! Zijn favoriete quote is dan ook “The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.” Hij gruwelt dan ook van het idee een middelmatig leven te leiden.

De andere Spikees kunnen bij hem terecht als ze hulp nodig hebben, op eender welk vlak. Pieter is een getalenteerd communicator. Dat vinden we bij Spikes alvast heel fijn en  onze klanten gaan daar zeker ook zeer wel bij varen.

Op zijn perfecte zaterdagavond gaat hij gezellig uit eten met zijn vriendin en als hij nog maar 24uur te leven zou hebben, zou hij deze dag doorbrengen met mensen die hem dierbaar zijn.

Pieters grootste kinderwens was om met de auto te kunnen rijden, wat hij verwezenlijkt heeft gezien hij over een rijbewijs beschikt 😃. Altijd fijn als je kinderwens zo vroeg reeds in vervulling gaat. Als ultieme vakantiebestemming raad hij aan om naar de kust van Griekeland te reizen.

Aangezien 1 september voor velen ooit een start was, zetten we  Pieter vandaag op de bank met Guy en Pedro, die alletwee alweer een jaar Spikes achter de kiezen hebben.

Welkom Pieter als lid van het Spikes team!

Naast Pieter zijn wij nog op zoek naar een communicatieve en klantgerichte SharePoint developer voor ons Support Team. Wil jij onze klanten helpen bij het oplossen van hun  issues en daarnaast ook zaken ontwikkelen voor onze SharePoint toepassingen? Bekijk dan zeker onze nieuwe vacature !

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s