Let’s go karting!

Maandagavond 16 oktober 2017. Deze dag stond voor het CloudApps-team al wekenlang in kleur omcirkeld in de agenda. Eindelijk was het weer tijd voor onze jaarlijkse teamactiviteit. Met 9 enthousiastelingen hadden we ons zowel mentaal als fysiek opgemaakt voor een onderling duel op de indoor racebaan van Bilzer Karting. 2 Heats gingen bepalen wie zich een jaar lang tot koning van het asfalt mocht uitroepen.

karting

Om de zenuwen wat te onderdrukken namen we eerst even de tijd om gezellig wat te drinken en bij te kletsen. Na enkele versnaperingen was het tijd om de racehelm op te zetten en ons klaar te maken voor het echte werk. Met klamme handen stonden we te wachten op het startschot. 3,2,1 en weg waren we…

Vanaf het startschot werd al meteen duidelijk dat de wedstijd er eentje van hoog niveau ging worden. Met een snelheid tussen de 40 à 50 km/h scheurden we door de bochten, de één al net iets beter dan de andere. Na een goeie 13 minuten zat de eerste heat erop en werd duidelijk dat er 3 Spikees voor een plaats gingen strijden op het hoogste schavotje.

Onderling gingen Thomas, Ruben en Rens uitmaken wie het beste met de druk kon omgaan tijdens de tweede heat. Het werd nek-aan-nekrace met hier en daar knappe inhaalmanoeuvres en af en toe eens een botsing. Uiteindelijk was het Thomas die zich de snelste mocht noemen met een toptijd van 0:41:420. Rens en Ruben bewezen dat ze talentvolle coureurs waren, maar helaas was dit net niet genoeg voor de eindoverwinning.

Bij deze nogmaal proficiat met de eindzege Thomas!

podium filled

Aangezien we allemaal sportieve verliezers waren en Thomas zijn overwinning nog wat meer in de verf wilde zetten hielden we de avond nog niet voor bekeken.  We gingen nog even lekker eten bij de remise new style. Zij lieten ons genieten van hun passie voor eten, aangevuld met een lekker glaasje rode of witte wijn. Na een heerlijke maaltijd en idem dessert zat de avond er alweer op en werd het tijd om terug huiswaarts te keren.

remise.jpg

Het werd een avond om nooit te vergeten! Eerst konden we het competitiebeest in onszelf nog eens naar boven halen om daarna af te sluiten met een fijne babbel en lekker eten.

Bedankt Spikes om deze avond mogelijk te maken en bedankt aan Rens om het te organiseren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s