Spass im Schrofenblick

Afgelopen week stonden menig Spikees weer klaar om gepakt en gezakt naar winterse oorden te trekken voor de 6de editie van de Spikes Short Ski. Na de top editie van vorig jaar lagen de verwachtingen erg hoog. Gelukkig stelde de organisatie niet teleur en wist ze zichzelf te overtreffen.

Alles voor een geslaagde skivakantie was aanwezig!
Prachtig weer, uitgestrekte en variërende pistes, ambiance, rijke après-ski, …

Dit jaar ging de reis naar Mayrhofen in Oostenrijk. Hier lagen 515 km besneeuwde, vers geprepareerde pistes op ons te wachten. Voor elk wat wils: van brede en lange pistes, wandelpaden met prachtige uitzichten tot de steilste afdaling van Europa, de beruchte Harakiri!

ShortSki_2018 (3).JPG

De afdaling van deze Harakiri bleek zelfs voor de meest getrainde skiërs en boarders een heus avontuur. Sommigen geraakten dan ook niet verder dan enkele meters voor ze de sneeuw van dichtbij gingen bekijken en de afdaling meer rollend dan glijdend voortzetten.

Na het skiën was het naar goede gewoonte tijd om de collega’s nog wat beter te leren kennen. Aan après-ski mogelijkheden ook deze editie geen gebrek. De kelen werden rijkelijk gesmeerd en de skibotten hielden de dansvoeten niet tegen. De ambiance zat er dus altijd goed in.

Ook het verblijf was dit jaar weer een topper.
Schrofenblick, het codewoord om na de après-ski terug bij het hotel te geraken, al dan niet met de taxi. Heerlijke viergangendiners en een stomende wellness deden iedereen hier snel weer op krachten komen.
Voor velen was de avond dan ook nog niet voorbij en kon er dankzij de grote appartementen nog duchtig ge-afterpartyd worden.

Wederom een editie met heroïsche verhalen en mooie herinneringen voor het leven.

Bedankt Spikes en alle meegereisde Spikees om dit mogelijk te maken!
Op naar de volgende!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s