Studenten troef!

Afgelopen weken was Spikes te gast op een aantal jobbeurzen en hosten we ook een workshop voor studenten in Antwerpen. We gingen op zoek naar jong bloed die graag dit jaar hun carrière starten bij Spikes als junior Business Innovation Consultant of junior Developer.

Vooral de jobbeurs van UCLL in Heverlee trok zeer veel studenten aan. We praatten er met heel veel nieuwsgierigen over wat we bij Spikes doen en wat Spikes te bieden heeft voor schoolverlaters. Tijdens zo’n beurs is het niet alleen kwestie van gadgets uit te delen en op te vallen. Al doen we bij Spikes ook op dat vlak wel, steeds ons best 😊 Dit jaar hadden we een heuse “Hurricane Box” bij, die ook bij andere standhouders in trek was. Je kruipt in de cabine en de wervelwind blaast balletjes om je heen, die je probeert te vangen. Een topper!

Een andere topper op onze stand was Spikee Rens Oosterbos. Aangezien hij in een recent verleden nog afstudeerde in de Toegepaste Informatica kon hij zich nog perfect inleven in de leefwereld van de studenten en hen piekfijn uitleggen hoe het is om te starten bij Spikes.

Daarnaast hosten onze Spikees Ben Van Mol en Pieter op de Beéck een creatieve sessie voor de IMBIT studenten, Handelsingenieurs in de Beleidsinformatica, van de UA op onze zevende verdieping in Antwerpen. Onder de naam Be Creative, Be Different namen zij de studenten mee in een sessie waarin ze niet alleen hun creativiteit kwijt konden, maar ook vanuit hun persoonlijke voorkeuren en MBTI profiel leerden hoe ze beter kunnen samenwerken. Want organisaties helpen om beter samen-te-werken in een digitaal transformerende wereld is onze business! Daarna werd er tussen pot en pint nog lang nagepraat.

Na afloop van onze studentenacties hebben we nog een leuke hoofdprijs kunnen weggeven onder alle deelnemers. Een noise cancelling headphone werd gewonnen door Tim, student Toegepaste Informatica aan UCLL.

En verder is het win-win natuurlijk: ondertussen heeft de eerste schoolverlater, Sara, haar contract getekend om bij Spikes in de slag te gaan. Er werden ook de nodige contacten gelegd voor studentenjobs en stages.

Heb jij ons nog niet ontmoet, maar heb je best zin om de sfeer op te snuiven bij Spikes in Antwerpen?

  • Je kan bij ons komen studeren in juni op onze adembenemende 7de verdieping met panoramisch zicht over de hele stad! Onze Michelle geeft je eens een rondleiding.
  • Je kan solliciteren voor 1 van onze junior vacatures en er over komen spreken met Maarten of Pieter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s