Spikees dragen hun steentje bij voor Dawid

De laatste twee maanden toonden alle Spikees hun goed hart…

Het tweejarige neefje Dawid van collega Frank Van Dongen lijdt aan een hartafwijking waarvoor hij al meerdere keren werd geopereerd. Als enige en laatste hoop moet Dawid een gecompliceerde ingreep laten doen door een arts van het Lucile Packard Children’s Hospital Stanford te Californië, die de ingreep al meermaals succesvol uitoefende. De ouders van Dawid kregen al een bevestiging dat deze arts de operatie wilt uitvoeren, maar deze ingreep is zeer duur, ongeveer 2,5 miljoen dollar. Dit kunnen ze onmogelijk zelf betalen en er is geen tussenkomst van de overheid.

 

Daarom werd er een crowdfunding actie opgestart: https://www.siepomaga.pl/en/dawidek

Omdat wij als Spikes wilden helpen, bedachten we een concept waarmee we ‘de tijd van een Spikee’ veilden. Al snel engageerden 11 (!!) Spikees zich om hun tijd aan te bieden voor een prijsje. Er werden loopbaancoaching, ski/snowboardlessen, een kast op maat, een zangoptreden, babysitter, klussers, beatbox show, bijles wiskunde, gehoste spelletjesavond en een boswandeling aangeboden. Iedereen kon bieden vanaf een bedrag van 25€ en elk bod bracht 5€ extra op.

Veilingmeester Werner Vanhees bracht op een zeer geanimeerde manier de biedingen naar ongekende hoogten tijdens onze Summer kick-off.

Spikes 21_06_18 HiRes-178

Alle aanwezigen boden rijkelijk met de centen en euro’s waardoor we tegen het einde van de avond een mooi bedrag 1310€ ophaalden!

 

Fantastisch, zoveel geld! Maar toen begonnen steeds meer Spikees te vragen of ze nog geld konden storten op de rekeningnummer waardoor het bedrag steeg naar 2000€!?!

Spikes 21_06_18 HiRes-198

Daarbij lieten Marc Dries (CEO) en Marc Vanderheyden (managing partner) nog weten dat vanuit Spikes het bedrag ging verdubbeld worden!!

Alles samengeteld stortte Spikes een prachtig verkregen bedrag van 4000€ op de crowdfunding rekening voor Dawid.

Bedankt aan alle Spikees!

Ondertussen is er al iets meer als de helft van het volledige bedrag opgehaald (66%), maar met nog maar 1 maand te gaan is er nog veel werk voor de boeg. Bekijk daarom zeker ook de crowdfundingpagina voor Dawid en doe een bijdrage!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s