Funday 2018


Op zaterdag 29 september waren de Spikees talrijk aanwezig voor het leukste event van het jaar ‘De Funday’! Dit jaar bezochten we onze Noorderburen aan zee in de hippe beachbar Natural High te Ouddorp.

Om helemaal in thema te blijven werden onze Spikees versiert met een mooie Hawaii-krans en kleurrijke drinkfles om vervolgens te starten met een lekkere broodjes lunch.

We hadden het geluk dat de weergoden ons goed gezind waren. Het werd uiteindelijk een prachtige zaterdagnamiddag, vol zon, zee, strand en toffe collega’s.

Er werden tal van activiteiten voorzien waar iedereen zich voor kon inschrijven. Door het goede weer konden de durvers het water in met een SUP, wat voor Stand Up Paddle staat. Voor diegene die het wat rustiger aan wilde doen, werd er onder andere beach golf, laser tag met pijl en boog en zelfs yoga voorzien. Voor wie meer actie wilde, was er een teambuild activiteit op het strand.

Nadat het eerste deel erop zat, werd er tijd gemaakt om even te genieten van een drankje op het prachtige terras en werden de batterijen terug opgeladen voor het tweede deel van de dag waar iedereen zijn tweede activiteit kon doen.

Nadat alle Spikees hun activiteiten beëindigd hadden was het tijd om tot rust te komen met een lekkere ‘Borreltijd’. Bestaande uit lekkere hapjes en drankjes gingen we onze avond gezellig in om vervolgens aan een uitgebreide BBQ te beginnen met vis, vlees, frietjes, pasta’s…

Het eten werd afgesloten met een heerlijk potje Ben & Jerry’s, dat door iedereen gesmaakt werd.

Tot slot werd er nog lang nagepraat over deze fantatische dag met prachtig weer, leuke activiteiten, lekker eten en een prachtige zonsondergang op het witte strand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s