Spikes Epic Shortski 2019

Op woensdagavond 23 januari stonden onze Spikees vol ongeduld klaar om te vertrekken op onze jaarlijkse Epic Shortski. Een 4-daagse vol skiën/snowboarden, lachen, dansen, lekker eten en pintjes 🙂

Net zoals vorig jaar was onze bestemming Mayrhofen, een dorpje gelegen in het prachtige Zillertal met zijn 515 km aan mooie pistes.

23FEE324-8670-44E9-9169-16BA419EE970

Na een lange nachtrit arriveerden de eerste Spikees rond 7:00h aan ons gezellige hotel Schrofenblick voor een stevig ontbijt waarna we de bergen gingen trotseren. In de ochtend was het nog bewolkt, maar tegen de middag trok de lucht open. Hierdoor konden we genieten van een lekker hapje/drankje in de zon, ook al was het boven best wel frisjes.  We sloten de dag af  in de après-ski bar, waar de Poire Williams en Jagerbombs ons rond de oren vlogen en waarna we terug reden naar het hotel voor een lekker 3-gangen diner.

Op dag 2 was iedereen weer ‘in form’ voor een dag skiën en snowboarden hoewel het -15°C was op de berg. Gelukkig waren we met een buff en dikke skibril goed voorzien op de koude. ’s Avonds besloten we om met z’n 18 in 1 taxibusje te stappen en een stapje in de wereld te zetten in onze vaste bar, de Brückenstadl. Daar aangekomen kon het feestje losbarsten tot in de late uurtjes. We kwamen zelfs concullega’s van Cronos tegen in de bar waar we hier en daar nog mee verbroederden.

De laatste dag bracht ons, naast verse sneeuw, veel zon, aangename temperaturen en prachtige panorama’s onderweg. Met een voldaan gevoel maakten we ’s avonds nog gebruik van de verschillende sauna’s in ons hotel om daarna een laatste keer de voetjes onder de tafel te zetten voor een lekker avondmaal.

Sommigen onder ons hadden nog voor een vierde dag een skipas genomen en genoten van een extra dag van de zon en de verse sneeuw. De rest vertrok op zondagochtend terug huiswaarts na een super leuk, gezellig, grappig en vermoeiend weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s